In deze gratis YouTube videotraining laat ik je precies zien hoe ik een Wordpress website maak die geld gaat verdienen. Ik maak ‘m met Thrive Themes!

Lees verder >>

In deze video leg ik je haarfijn uit hoe je de conversie van je website kan verhogen. Ontdek verschillende tips en methodes die makkelijk uitvoerbaar zijn.

Lees verder >>

Een bestaande domeinnaam kopen van iemand anders kan hoge kosten met zich meebrengen. Hierbij een aantal tips om de kosten zoveel mogelijk te beperken:

Lees verder >>

Een domeinnaam eigenaar checken kan op verschillende manieren, maar lukt helaas niet altijd. Ik heb de verschillende manieren voor je op een rijtje gezet:

Lees verder >>

Een domeinnaam registreren is op zich niet moeilijk, en toch kan je er domme foutjes mee maken. Ik leg je in deze video precies uit hoe je dit voorkomt:

Lees verder >>

Een website naam bedenken is niet altijd even makkelijk. Je wilt het in een keer goed doen en een unieke naam hebben. Ontdek de 3 simpele stappen hiervoor:

Lees verder >>

Marktonderzoek doen voor een website hoeft niet ingewikkeld te zijn. Het belangrijkste is dat je zeker weet dat er mensen naar je informatie op zoek zijn.

Lees verder >>

Online geld verdienen is net als offline ondernemen, je zult ergens moeten beginnen. Maar kan je dat ook versnellen? Ontdek mijn tip voor sneller succes:

Lees verder >>

Ben je op zoek naar website ideeën om een website over te maken die geld verdient? In deze video laat ik je er 8 zien die al verdienen of potentie hebben!

Lees verder >>

Een niche kiezen voor je website kan erg lastig zijn, want wat nou als je verkeerd kiest? Als er niets mee te verdienen valt of als je er snel zat van bent?

Lees verder >>