Krijg m'n Gratis hulp bij het maken en verkopen van je online cursus

Onderneem je in je eentje en kan je wel wat hulp gebruiken bij je online cursus? Bekijk onderstaande video en plan een gratis Persoonlijk Adviesgesprek met me in.

“Plan via onderstaande knop een Persoonlijk Adviesgesprek in van 30 minuten (ik zal je bellen)”

Wat je van dit 'verkooploze' adviesgesprek kan verwachten...

In slechts 30 minuten krijg je...

  • Helderheid over hoe je JOUW doelen kan bereiken met je eigen online cursus  
  • Antwoorden op je grootste vragen zodat je zeker kan zijn van je vervolgstappen
  • 100% aandacht voor jouw situatie - ik begrijp je hierin als geen ander
  • Ervaring met mij voor een eventueel vervolg

Zonder...

  • Opdringerige verkooptactieken
  • Dat je ergens aan vast zit, 'verder geen interesse' is een acceptabel antwoord

"meer inkomsten en meer vrijheid Met de juiste stappen"

Ervaringen van anderen

"

Mijn website was enkel een visitekaartje voor mijn business gebaseerd op tijd inruilen voor geld (uurtje-factuurtje). Na ons gesprek dagen nieuwe projecten waardoor ik aan mijn website een andere bestemming kan geven, gebaseerd op mijn ware passie en levensmissie. 


Ik kan Piet Hein aanraden aan alle mensen die ook graag online geld willen verdienen. Ik zou gewoon het gesprek aangaan, zeker niet twijfelen. Het is een rijke inspiratiebron. 


Ik heb vorig jaar een zogenaamde coach ingeschakeld, die me alleen 'bij mijn gevoel bracht' maar verder niet de minste opening maakte naar een digitale business. Dit is bij Piet Hein helemaal anders.


Micheline Samoise ondernemer

"

Voordat ik met Piet Hein sprak, had ik moeite om bezoekers op mijn website te krijgen en er klanten van te maken. Ook gebruikte ik mijn tijd niet effectief genoeg. Met de adviezen die ik kreeg weet ik hoe ik mijn tijd effectief moet gebruiken omdat ik precies weet wat ik moet doen en welke content ik moet maken. 


Ik kan Piet Hein aan iedereen aanraden die hulp nodig heeft bij zijn of haar online onderneming. Als je nog twijfelt om contact met hem op te nemen, dan zeg ik: Gewoon doen! Hij weet heel goed waar hij over spreekt en hij geeft duidelijke en behulpzame informatie! 


SUZE KEULTJES ONLINE ONDERNEMER

"

Voorheen voelde online ondernemen voor mij als iets doen terwijl er niet echt een bepaalde structuur in zat. Nu ben ik bijvoorbeeld veel uitgebreider zoekwoorden onderzoek gaan doen dan ik voorheen deed, en merk dat dit veel belangrijker en meer werk is dan ik altijd dacht.


Wat ik heb ervaren is dat ik tijdens het eerste telefoongesprek het gevoel had Piet Hein al heel lang te kennen door de manier waarop je mensen benaderd én dat ik toen al wist dat ik veel aan jouw kennis zou hebben. En dat gevoel, dat was juist.


Het voordeel van zijn hulp is dat het telefonische gesprek ervoor zorgde dat we een persoonlijker contact hadden en ik vragen kon stellen die direct beantwoord werden.


Wim klaassen online ondernemer

Ben je klaar voor verandering? 

Copyright 2019, pietheinbouwkamp.nl