Hoe je een Banner maakt voor je YouTubekanaal

Datum: 08/04/2020 | Reacties: 0

Waarom zelf een banner voor je Youtubekanaal ontwerpen?

Een banner kan je YouTube kanaal een professionele look geven. Hierdoor is de kans groter dat mensen zich op je kanaal abonneren en je blijven volgen. Je krijgt met een banner ook direct de kans om in een oogopslag te laten zien welke waarde jouw kanaal te bieden heeft. Maar dan moet je natuurlijk niet de plank mis slaan met een banner die er onprofessioneel uitziet...

Gratis online tools gebruiken

Dit kan je voorkomen door gratis tools te gebruiken die de juiste afmetingen in acht neemt en waarbij je functies kan gebruiken waardoor de banner een mooie vormgeving krijgt. 

In deze video gebruikte ik gratis online tools om dit te bereiken en al zeg ik het zelf; het eindresultaat was niet slecht 😉

Mocht je er nog vragen over hebben, stel ze dan gerust hieronder!

Leave a Repl​​​​​y

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

over Piet hein

Hier op pietheinbouwkamp.nl deel ik mijn ervaringen met online ondernemen. De afgelopen jaren heb ik verschillende informatieproducten en websites gemaakt die nu iedere dag geld voor me verdienen. Ik ben getrouwd met Marije, vader van 4 en fanatiek kitesurfer. Lees hier meer over mijn verhaal.

Dit vind je vast ook interessant:

Conversie van je Website Verhogen? Een Praktische Conversie Optimalisatie Training

Domeinnaam kopen? Voorkom hoge uitgaven!

Ontvang m'n Updates + Gratis Online Cursus Gids

Schrijf je in voor m'n updates over online ondernemen en ontvang direct de Online Cursus Gids als e-book, luisterboek en video. Heulemaal gratis.