Hoe je een YouTube thumbnail maakt

Datum: 09/04/2020 | Reacties: 0

Waarom zelf  YouTube thumbnails maken? 

De standaard thumbnails zijn gewoon een stukje beeld uit je video, en vaak zijn het ook nog eens net de verkeerde beelden. Vandaar dat het de moeite loont om hier tijd in te steken.

Een zelfgemaakte YouTube thumbnail zorgt er ook nog eens voor dat je meer opvalt tussen de zoekresultaten in YouTube. Dat komt ondermeer doordat je zelf kan bepalen wat er op de thumbnail komt te staan om de aandacht te trekken. 

Daarnaast kan je ook aan een stukje 'branding' doen. Mensen die vaker video's van je bekijken zien dan direct dat deze video ook van jou is en klikken daar wellicht eerder op omdat ze jou al kennen. 

Niemand bekijkt je content...

Want wat heb je er aan als je veel tijd en energie in het maken van een video hebt gestopt terwijl er vervolgens geen kip naar kijkt? 

Niets dus 😉

Ga vandaag nog aan de slag met het maken van supermooie thumbnails en geef je publiek wat ze verdienen: Het vinden van jouw video's.

Mocht je er nog vragen over hebben stel ze dan gerust hieronder, ik help je graag verder.

Leave a Repl​​​​​y

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

over Piet hein

Hier op pietheinbouwkamp.nl deel ik mijn ervaringen met online ondernemen. De afgelopen jaren heb ik verschillende informatieproducten en websites gemaakt die nu iedere dag geld voor me verdienen. Ik ben getrouwd met Marije, vader van 4 en fanatiek kitesurfer. Lees hier meer over mijn verhaal.

Dit vind je vast ook interessant:

Conversie van je Website Verhogen? Een Praktische Conversie Optimalisatie Training

Domeinnaam kopen? Voorkom hoge uitgaven!

Ontvang m'n Updates + Gratis Online Cursus Gids

Schrijf je in voor m'n updates over online ondernemen en ontvang direct de Online Cursus Gids als e-book, luisterboek en video. Heulemaal gratis.