Zo maak je een abonneerknop in je YouTube video’s

07/04/2020 0 reacties

Waarom je dit moet doen

Een abonneerknop of subsrcibe button kan er voor zorgen dat je meer volgers krijgt op je YouTube kanaal. En hoe meer volgers, hoe meer mensen je kan helpen met je content en hoe meer mensen je website gaan bezoeken. En meer bezoekers betekend meer kans op inkomsten. 

Wat je gaat leren 

In deze video leg ik uit hoe je zelf zo'n button kan ontwerpen met gratis online tools en hoe je er de juiste afmetingen voor kiest. Natuurlijk gaan we hem ook plaatsen zodat hij onder iedere video zichtbaar wordt 😉

Met een beetje handigheid zou je dit klusje in 5 minuutjes gepiept kunnen hebben om er daarna voor lange tijd niet meer naar om te hoeven kijken. 

Mocht je er vragen over hebben, stel ze dan hieronder in de reacties, ik help je graag verder.

over Piet hein

Hier op pietheinbouwkamp.nl deel ik mijn ervaringen met online ondernemen. De afgelopen jaren heb ik verschillende informatieproducten en websites gemaakt die nu iedere dag geld voor me verdienen. Ik ben getrouwd met Marije, vader van 4 en fanatiek kitesurfer. Lees hier meer over mijn verhaal.

Dit vind je vast ook interessant:

Geld Verdienen met een Website? Mijn 6 Stappen Plan!

Boek Review: Rich Dad Poor Dad van Robert Kiyosaki

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Ontvang m'n Updates + Gratis Online Cursus Gids

Schrijf je in voor m'n updates over online ondernemen en ontvang direct de Online Cursus Gids als e-book, luisterboek en video. Heulemaal gratis.

>