Een Domeinnaam Eigenaar Checken, Hoe Doe Je Dat?

Datum: 07/07/2020 | Reacties: 0

Domeinnaam eigenaar checken noodzakelijk?

Soms kan het handig zijn om te achterhalen wie de eigenaar van een bepaalde website is. Bijvoorbeeld omdat je graag de domeinnaam zou willen overnemen of omdat je wilt weten wie hier nou zo goed bezig is 😉

Natuurlijk kan je dan gewoon even contact zoeken via het contactformulier of via andere gegevens op de website. Maar wat nou als die er niet op staan? Hoe kom je er dan achter van wie het domein is?

Dat kan je dus doen door middel van een domeinnaam eigenaar check. In de video laat ik je zien hoe dat werkt en hoe simpel het kan zijn.

De vraag blijft natuurlijk, wat is je intentie om hier achter te komen? Om de concurrentie te analyseren? Of omdat je de domeinnaam wilt overnemen? In dat laatste geval moet je je even goed achter de oren krabben of het overnemen van een domeinnaam op dit moment wel een goede zet voor je is. 

Want misschien kan je op dit moment wel veel geld besparen… Daarover heb ik ook een video gemaakt.

Zit je nog met vragen over hoe je het beste een website kan maken die geld voor je verdient? Of over het kiezen van een goede domeinnaam hiervoor? Stel ze gerust hieronder!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

over Piet hein

Hier op pietheinbouwkamp.nl deel ik mijn ervaringen met online ondernemen. De afgelopen jaren heb ik verschillende informatieproducten en websites gemaakt die nu iedere dag geld voor me verdienen. Ik ben getrouwd met Marije, vader van 4 en fanatiek kitesurfer. Lees hier meer over mijn verhaal.

Dit vind je vast ook interessant:

DIMO AutoPi review. Passief Crypto Verdienen met je Auto?

DIMO AutoPi review. Passief Crypto Verdienen met je Auto?

Cloud86 review: Mijn klantervaringen met deze webhosting + vergelijk

Cloud86 review: Mijn klantervaringen met deze webhosting + vergelijk

Ontvang m'n Updates + Gratis Online Cursus Gids

Schrijf je in voor m'n updates over online ondernemen en ontvang direct de Online Cursus Gids als e-book, luisterboek en video. Heulemaal gratis.

>