Met Enormail een Autoresponder of Funnel Maken

Datum: 14/04/2020 | Reacties: 0

Wat je in de video kan verwachten

In deze video laat ik je zien hoe je met Enormail een autoresponder of funnel kan maken. Dit is een reeks mailtjes die je klaarzet en die op de door jou ingestelde frequentie worden verstuurd nadat iemand zich ingeschreven heeft bij je optin formulier. 

Overigens doe ik alles voor in een gratis Enormail account waarvoor je je hier kan aanmelden

We gaan een e-maillijst aanmaken waar de autoresponder op reageert, berichten toevoegen aan de autoresponder, verschillende opmaakstijlen uitvoeren en het moment van verzenden per mailtje instellen. Tot slot komt ook nog aan bod hoe je Enormail automatische acties kunt laten uitvoeren naar aanleiding van wat je inschrijver met de mailtjes doet. 

Waarom je met een funnel aan de slag moet

Het is een hele goede manier om je bezoekers vast te houden en aan je te binden, want in de mailtjes kan je ze allerlei zaken toesturen waardoor ze je beter leren kennen en je daardoor gaan vertrouwen. En een groter vertrouwen helpt natuurlijk bij beter verkopen. 

En staar je niet blind op de magische-laat-het-geld-maar-stromen funnel. Het gaat er om dat je in eerste instantie een funnel hebt, en in tweede instantie kan je hem altijd nog verbeteren. Het leuke van een funnel bij Enormail is dat je er oneindig veel mailtjes achter kan plakken, en je betaald er niets extra voor. Stel je voor dta je op de automatische piloot bezoekers op je website jarenlang kan binden met een funnel die elke week een mailtje voor je verstuurd. 

Natuurlijk moet je dat één keer instellen, maar eenmaal ingesteld blijft hij maar gaan. 

Ik hoop dat je er wat aan hebt, probeer het gewoon kosteloos uit via onderstaande button:

Mocht je nog vragen hebben, schroom niet om ze hieronder te stellen!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

over Piet hein

Hier op pietheinbouwkamp.nl deel ik mijn ervaringen met online ondernemen. De afgelopen jaren heb ik verschillende informatieproducten en websites gemaakt die nu iedere dag geld voor me verdienen. Ik ben getrouwd met Marije, vader van 4 en fanatiek kitesurfer. Lees hier meer over mijn verhaal.

Dit vind je vast ook interessant:

DIMO AutoPi review. Passief Crypto Verdienen met je Auto?

DIMO AutoPi review. Passief Crypto Verdienen met je Auto?

Cloud86 review: Mijn klantervaringen met deze webhosting + vergelijk

Cloud86 review: Mijn klantervaringen met deze webhosting + vergelijk

Ontvang m'n Updates + Gratis Online Cursus Gids

Schrijf je in voor m'n updates over online ondernemen en ontvang direct de Online Cursus Gids als e-book, luisterboek en video. Heulemaal gratis.

>