Met Enormail een Optin Formulier op je Website Maken

Datum: 13/04/2020 | Reacties: 0

Een optin formulier maken met Enormail

In deze video ga ik je laten zien hoe je een optin formulier met Enormail maakt en op je website plaatst. Hiervoor gebruiken we een eenvoudige plugin, je hoeft dus geen ingewikkelde code te kunnen typen. Ik laat het allemaal zien in een gratis 30 dagen proefaccount waarvoor jij je ook kunt aanmelden. 

Kan je zien of het iets voor je is. 

Verder gaan we aan de slag met het opmaken van het formulier zodat het ook aantrekkelijk wordt voor je bezoekers om hun e-mailadres achter te laten. Ik ga je laten zien hoe je hem in je tekst op een pagina plaatst (waar je maar wilt) en in de sidebar van je website. Ook ga je leren hoe je hem als pop-up kunt gaan instellen. 

Op deze manier kan je op veel verschillende plekken je formulier tonen zodat de kans op het vergroten van je e-maillijst aanzienlijk wordt. En dat allemaal automatisch 😉 Nouja, als je het eenmaal hebt in gesteld natuurlijk!

Ook beginnen met Enormail

Ga er dus direct mee aan de slag, het opbouwen van je e-maillijst is een goede stap vooruit naar een website die geld voor je verdient.

Mocht je vragen hebben, stel ze dan gerust hieronder.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

over Piet hein

Hier op pietheinbouwkamp.nl deel ik mijn ervaringen met online ondernemen. De afgelopen jaren heb ik verschillende informatieproducten en websites gemaakt die nu iedere dag geld voor me verdienen. Ik ben getrouwd met Marije, vader van 4 en fanatiek kitesurfer. Lees hier meer over mijn verhaal.

Dit vind je vast ook interessant:

DIMO AutoPi review. Passief Crypto Verdienen met je Auto?

DIMO AutoPi review. Passief Crypto Verdienen met je Auto?

Cloud86 review: Mijn klantervaringen met deze webhosting + vergelijk

Cloud86 review: Mijn klantervaringen met deze webhosting + vergelijk

Ontvang m'n Updates + Gratis Online Cursus Gids

Schrijf je in voor m'n updates over online ondernemen en ontvang direct de Online Cursus Gids als e-book, luisterboek en video. Heulemaal gratis.

>