Hoe Kan Je Online Geld Verdienen? 1 Tip Voor Sneller Succes!

Datum: 02/07/2020 | Reacties: 0

Hoe kan je online geld verdienen? 

Wat is de beste methode? Er zijn veel verschillende manieren om online geld te verdienen:

 • Webshop
 • Affiliate Marketing
 • Google Advertenties op website
 • Producten promoten aan je volgers op Social Media
 • Diensten die je online kan uitvoeren
 • Online Marketing Bureau
 • Coaching
 • Enquêtes invullen
 • Traden
 • Dropshipping
 • Etc.

Maar niets werkt als je het niet lang genoeg doet. Na een week afhaken omdat iets niet werkt is gewoon niet reëel. En één van de belangrijkste redenen dat iemand afhaakt bij hetgene wat hij doet is AFLEIDING. Er worden gouden bergen beloofd, maar omdat het niet snel genoeg werkt, gaat men naar de volgende shiny object.

Maak daarom eerst een keuze hoe jij je geld online wilt gaan verdienen en maak daarna een afspraak met jezelf hoe lang je daarmee aan de slag gaat.

En nu komt de gouden tip: Meld je in de tussentijd af van ALLE e-maillijsten.

Punt.

Geen enkele persoon mag je van je doel aftrekken. Natuurlijk kan dat nog steeds via social media, maar je inbox is de meest gevoelige plek hiervoor. Je kan jezelf namelijk makkelijk wijs maken dat je echt je mail MOET checken, en dat het hoort bij je werk om succesvol te worden. Om iets op te bouwen.

Maar ondertussen wroeten die gewiekste marketing mannetjes in je onderbewuste en wordt je alle kanten opgetrokken waardoor je enorm kan gaan twijfelen of je wel op het goede pad zit. Voor je het weet ben je weer in allerlei andere dingen geïnteresseerd, het ene nog mooier dan het andere.

Maar vergeet nooit; Om iets op te bouwen, ook passieve inkomsten, zul je eerst keihard moeten werken. Voor langere tijd. Niets komt vanzelf, en als het bij sommigen wel lukt dan is dat slechts 0,001 procent van de bevolking.

Meld je dus af van die e-maillijsten en de kans op succes zal aanzienlijk toenemen. Ik weet het, dat is enorm lastig want:Straks mis je die ene gouden tip Straks mis je een aanbieding van iets wat je echt moet leren Straks heb je helemaal geen interessante mailtjes meer in je inbox…

De gouden tip bestaat niet, je weet genoeg om vandaag nog te starten met online geld verdienen en wees blij dat je geen mailtjes krijgt want dat betekend dat je ongestoord aan je business kan werken.

Afleiding is je grootste vijand bij online geld verdienen. Zorg dat je die kunt verslaan, nog voordat hij je in z’n greep krijgt zodat je je eigen koers kan varen.

Heb je nog vragen over dit onderwerp? Stel ze dan gerust hieronder!

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

over Piet hein

Hier op pietheinbouwkamp.nl deel ik mijn ervaringen met online ondernemen. De afgelopen jaren heb ik verschillende informatieproducten en websites gemaakt die nu iedere dag geld voor me verdienen. Ik ben getrouwd met Marije, vader van 4 en fanatiek kitesurfer. Lees hier meer over mijn verhaal.

Dit vind je vast ook interessant:

Conversie van je Website Verhogen? Een Praktische Conversie Optimalisatie Training

Domeinnaam kopen? Voorkom hoge uitgaven!

Ontvang m'n Updates + Gratis Online Cursus Gids

Schrijf je in voor m'n updates over online ondernemen en ontvang direct de Online Cursus Gids als e-book, luisterboek en video. Heulemaal gratis.

>