Een Niche Kiezen voor je Website in 6 Stappen

Datum: 30/06/2020 | Reacties: 0

Een niche kiezen?!

Een niche is een afgebakend onderwerp waarover je website gaat. De grootste reden om een niche te kiezen is dat zowel jijzelf als je bezoekers er geen twijfel over hoeven te hebben waar je website over gaat. 

Daarnaast vind Google het ook wel fijn dat een website ergens heel van af weet. Daarmee geef je namelijk aan dat je de beste over dat onderwerp bent, en wordt je eerder bovenaan in de zoekresultaten geplaatst. Net zoals alles met SEO is dit ook weer je gezonde verstand gebruiken, zo ingewikkeld is het allemaal niet. 

En hoe hoger in de zoekresultaten, hoe meer bezoekers en hoe sneller je geld met je website gaat verdienen.

Yes, 6 simpele stappen!

Maar hoe kies je nou een niche die bij jou past? Eentje die niet snel gaat vervelen en waar je veel content over kan maken? Bekijk de video en alles wordt snel duidelijk. Ik leg je in 6 praktische stappen uit wat je moet doen om er voor jezelf achter te komen. Kijk dus niet naar wat anderen doen of waar zogenaamd veel geld valt te verdienen. 

Bepaal het voor jezelf.

Laat in de reacties hieronder weten of het voor jou werkt of als je nog andere vragen hebt natuurlijk.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

over Piet hein

Hier op pietheinbouwkamp.nl deel ik mijn ervaringen met online ondernemen. De afgelopen jaren heb ik verschillende informatieproducten en websites gemaakt die nu iedere dag geld voor me verdienen. Ik ben getrouwd met Marije, vader van 4 en fanatiek kitesurfer. Lees hier meer over mijn verhaal.

Dit vind je vast ook interessant:

Conversie van je Website Verhogen? Een Praktische Conversie Optimalisatie Training

Domeinnaam kopen? Voorkom hoge uitgaven!

Ontvang m'n Updates + Gratis Online Cursus Gids

Schrijf je in voor m'n updates over online ondernemen en ontvang direct de Online Cursus Gids als e-book, luisterboek en video. Heulemaal gratis.

>