Tribe Of Mentors van Tim Ferriss Boek Review

Datum: 10/04/2020 | Reacties: 0

Tribe Of Mentors in een notendop

Ik las het boek Tribe of Mentors van Tim Ferris in een paar weken uit. Het is namelijk een behoorlijk dik boek met niet minder dan 598 pagina's. En dan heb ik nog niet eens alle interviews van A tot Z gelezen!

Mr. Ferriss heeft namelijk tientallen ondernemers in allerlei branches geïnterviewd en daar dit boek van gemaakt. Het leuke is dat ieder interview op zichzelf staat en je dus kan kiezen welke je wel en niet leest. In het begin van het interview kan je al snel voor jezelf opmaken of deze persoon je aanspreekt of niet. 

Tim stelt telkens dezelfde soort vragen, en het is leuk om te lezen dat iedereen daar weer anders op antwoord. 

Nog interessanter vond ik de verschillende meningen die de ondernemers hebben over de paden die naar succes leiden. 

Wat ik er vooral van leerde

Mijn overall learning: Iedereen volgt zijn eigen pad, maar het komt niemand aanwaaien. Er is dus geen vaste route voor succes, je zult daarin je eigen weg moeten vinden die bij jouw persoontje en jouw omstandigheden past.

Maar ik leerde nog meer, dat kan je in bovenstaande video terugvinden. 

Het boek kopen?

Zelf heb ik de hardcover versie tweedehands via marktplaats gekocht, maar dan moet je geluk hebben dat het beschikbaar is en het is wat meer heen-en-weren. 

Je kan hem ook gewoon via bol.com bestellen, dan weet je zeker dat je hem snel en zonder gedoe in huis hebt. Gebruik daarvoor onderstaande button. 

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

over Piet hein

Hier op pietheinbouwkamp.nl deel ik mijn ervaringen met online ondernemen. De afgelopen jaren heb ik verschillende informatieproducten en websites gemaakt die nu iedere dag geld voor me verdienen. Ik ben getrouwd met Marije, vader van 4 en fanatiek kitesurfer. Lees hier meer over mijn verhaal.

Dit vind je vast ook interessant:

DIMO AutoPi review. Passief Crypto Verdienen met je Auto?

DIMO AutoPi review. Passief Crypto Verdienen met je Auto?

Cloud86 review: Mijn klantervaringen met deze webhosting + vergelijk

Cloud86 review: Mijn klantervaringen met deze webhosting + vergelijk

Ontvang m'n Updates + Gratis Online Cursus Gids

Schrijf je in voor m'n updates over online ondernemen en ontvang direct de Online Cursus Gids als e-book, luisterboek en video. Heulemaal gratis.

>